Per a aconseguir el resultat final que heu vist al post “regala dissenys amb encant”, només heu de seguir alguns passos molt senzills.

El material que necessitareu serà el següent: tisores o cúter, zelo doble cara o cola per a paper, cartolina de colors, màquina de fer forats i tisores especials (només en cas que voleu aconseguir l’acabat final en serra).

Per a tallar amb cúter, també necessitareu una superfície on poder treballar.

Un cop ho tingueu tot preparat i hagueu imprès l’arxiu jpg que podeu trobar aquí, haureu de començar per tallar la targeta pel centre, per separar la part de darrera de la de davant.

Un cop tallada per la meitat, haureu de retallar tot el contorn. Si feu servir el cúter el tall serà més precís, però si no en teniu, ho podeu fer amb tisores perfectament.

Ara, només haureu de tallar les puntes de la targeta per a aconseguir la forma marcada.

Un cop tallades les puntes, haureu de començar a enganxar les cares de la targeta a la cartolina. Podeu triar la cartolina del color que preferiu…

Per a enganxar la primera cara de la targeta simplement heu de respectar els mateixos marges per dalt que per el material, entre 5mm i 1cm… o un dit aproximadament. Podeu fer servir celo doble cara, que és ràpid, pràctic i molt net, o cola.

Un cop enganxada la primera cara, només heu de donar la volta a la cartolina i seguir el mateix procediment. Si us mireu la cartolina a contrallum podreu veure si realment esteu col·locant les cares a la mateixa posició.

Un cop fet això, haureu de retallar la cartolina que sobra, respectant els mateixos marges que fins ara, entre 5mm i 1cm.

Ara, ja podem decidir si volem decorar la targeta amb un contorn serrat o no… Si teniu les tisores adequades, feu el retall poc a poc per no fer malbé la feina feta fins al moment.

Una de les últimes coses que haurem de fer és el forat per on passarem la corda que utilitzarem per penjar la targeta regal. Amb la màquina de fer forats ens fixem en el punt que ja està marxat a la còpia. S’ha de fer molta força, perquè heu de perforar 3 capes i no és fàcil.

Ara, només queda penjar la nostra targeta del cordill que haguem triat.

Espero que us agradi!

però sobretot que agradi a qui la voleu regalar!

Anuncios